Tuesday, 13 May 2014

New Wine International

Next week we have the leader from New Wine International with us here in Italy for the first time. If you would like more information please write us on giuseppejulia@libero.it.

Centro Cristiano
“Un Aiu21 e 22  maggio 2014
9.30 – 12.00   e   16.30 – 21.00

Pastore Mark Aldridge: Leader New Wine International.
Wednesday 21 May
09:30 – 10.00              30 min            Arrival + Welcome+ Worship
10.00 – 10.30              30 min            Session 1: Introduction to New Wine
10.30 – 11.00              30 min             Coffee Break
11.00 – 12.00              60 min            Session 2: Kingdom of God – doing Jesus’ ministry today (part 1)
13.00 – 16.30                                      Lunch & Siesta
16.30 – 17.45             15 + 60 mi    Worship and   Session 3: Kingdom of God – doing     Jesus’ ministry today (part 2)
17.45 – 18.00              15 min             Ministry time
18.00 – 19.30                                      Dinner  ( buffet provided)
19.30 – 20.30              60 min            Session 4: Listening to God (part 1)
20.30 – 21.00              30 min             Ministry time
 Thursday22 May
09:30 – 10.00              30 min               Arrival + welcome + Worship
10.00 – 10.30              30 min       Session 5: Listening to God (part 2)
10.30 – 11.00              30 min        Coffee Break
11.00 – 12.00              60 min        Session 6: Developing a Healing Ministry
13.00 – 16.30                                   Lunch & Siesta
16.30 – 17.45          15+    60 min  Session 7: Where do we go from here?
17.45 – 18.00              15 min           Ministry time
18.00 – 19.30                                     Dinner ( buffet provided)
19.30- 19-45               15 min           Worship
19.45 – 20.45              60 min         Session for the whole church: TBD

20.45 – 21.00              15 min           Ministry time

No comments:

Post a Comment